Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage nyheder angående Rebild park. skriv også telefon nummer hvis du gerne vil ringes op for at høre mere.

* skal udfyldes
×
×

Historien

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Turisthotellet, som Hotel Rebild Park hed frem til 1964, blev opført i 1912-13 og har i tidens løb haft mange ejere. Udover at tjene som turisthotel har stedet gennem tiden også huset hestestald, en primitiv biograf, andelsbank, tandlæge og værtshus.

Hotellet brændte i 1986 ned og blev efterfølgende opført i næsten tro kopi af det gamle hotel. Efter en del år uden drift blev det smukke og markante hotel købt af de nuværende ejere, Jens Bigum, Arne Juul Jensen, Janus Juul Jensen og Matias Juul Thorn.

Senest har Hotel Rebild Park i to år huset beboere fra Botilbuddet Enghuset, mens der i perioden blev bygget nyt hjem til dem. Hotellet har de seneste år været udlejet til Udlændingestyrelsen, der har brugt stedet som asylcenter.

Er du interesseret i mere historie om Hotel Rebild Park, så se i dokumentet i højre side.

Hvem er vi?

Jens Bigum:

49 år. Uddannet agrarøkonom. Er i dag selvstændig erhvervsdrivende og vurderingssagkyndig ved DLR Kredit A/S.
Ejer slægtsgården "Højagergaard" ved Aars, som er en større kvæggård.
Er meget engageret i sport og sundhed samt det frivillige foreningsliv. Gift med Solveig Bigum og har fire drenge + Sille.

Arne Juul Jensen:

69 år, uddannet i økonomi fra Handelshøjskolen i Aarhus. Har i 35 år arbejdet i den private sektor som bl.a. salgschef og administrerende direktør indenfor forskellige brancher. Bruger i dag sine erfaringer fra arbejdslivet som selvstændig konsulent i fortrinsvis mindre virksomheder. Har været mentor i Rebild Kommunes mentornetværk og frivillig rådgiver i Early warning i Region Nordjylland. Arbejder nu deltids som bestyrelsesformand og medejer i ( HMJ Design A/S), et selskab der bl.a. leverer volierer og andet udstyr til zoologiske haver i det meste af verden.

Janus Juul Jensen:

43 år og er opvokset i Skørping, hvor jeg har haft både min barndom og ungdom. I 2003 blev jeg færdig som cand. merc. i international handel fra Handelshøjskolen i Aarhus. Jeg har arbejdet med ejendomsudviklings og boligprojekter i mange år og har ligeledes gennemført en række humanitære projekter. Jeg bor i Aarhus med min hustru Mette, sammen har vi 2 døtre - Asta på 8 år og Vilma på 10 år.

Matias Juul Thorn:

39 år. Opvokset i Skørping men nu bosat i Aarhus. Er uddannet friluftsvejleder og kaospilot. Har med succes gennemført større projekter indenfor områder som byggeri og renovering, humanitært arbejde, socialt entreprenørskab og lederskabskurser. Har tre døtre - Nor, Vie og Nova, sammen med Guro Korterød.